Panelwizard

Direct voert voor verschillende opdrachtgevers marktonderzoek uit. Daarvoor maken we gebruik van een consumentenpanel. Wij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragenlijsten voor over zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een Beloning van 10 cent per vraag. Het gespaarde bedrag kan men twee keer per jaar overmaken naar zichzelf, een goed doel of een vereniging. Wilt u ook lid worden van PanelWizard en geld verdienen met uw mening? Om direct in te schrijven.

KLIK HIER


Maak ook jou eigen spaarpotjeWij leggen de leden van dit panel regelmatig online vragenlijsten voor over zeer uiteenlopende onderwerpen. Voor het beantwoorden van de vragen krijgen de panelleden een beloning van 10 cent per vraag.

Met de afgenomen online enquêtes gaan de marktonderzoekers van PanelWizard Direct aan de slag om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers een duidelijk beeld krijgen van de mening van ‘de Nederlander. Alle gegevens worden altijd vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen nooit worden verkocht of gebruikt voor andere doeleinden dan marktonderzoek. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons bovenaan! Daarnaast zijn onze databestanden streng beveiligd om misbruik tegen te gaan. PanelWizard Direct is ISO gecertificeerd en houdt zich aan de gedragscode van de branchevereniging MOA en ICC/ESOMAR. Wij hebben onze activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag (registratienummer 1187078), dat toezicht houdt op de uitvoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Het panelleden- en privacyregelement vindt u HIER.


Screening LID VAN ONS PANEL BEN JE NIET ZO MAAR, je moet er wel wat voor doen. Want we willen "misbruik" voorkomen en ongemotiveerde respondenten bij voorbaat weren. We controleren daarom bijvoorbeeld op de moeite die een aspirant panellid neemt om het formulier en de eerste vragenlijst in te vullen. Als deze controles succesvol worden doorlopen wordt iemand definitief toegelaten tot het panel.

BELONING PER VRAAG !! Indien u bent geselecteerd als lid van PanelWizard ontvangt u 10 eurocent per onderzoeksvraag. Het werkt dus heel simpel: hoe meer vragen u krijgt, hoe hoger de beloning. U kunt twee keer per jaar de gespaarde beloning naar uzelf, een goed doel of een vereniging storten. Uitbetaling,panelleden verdien 10 cent per vraag bij ons panel De vergoeding wordt niet direct uitbetaald, maar komt in uw persoonlijke spaarpotje. Twee keer per jaar wordt dit spaarpotje automatisch uitgekeerd. U kunt het bedrag op uw eigen bankrekening laten storten of doneren aan een goed doel. Hiervoor komen niet alleen een aantal door ons geselecteerd goede doelen in aanmerking, u kunt ook sparen voor uw eigen club of vereniging. Vriendenwerving U kunt naast het meedoen aan onderzoeken ook geld verdienen door anderen enthousiast te maken voor ons panel. Voor iedere persoon die via u definitief wordt toegelaten tot ons panel, verdienen zowel u als het nieuwe panellid 1 Euro.

meld u hier aan als nieuw panellid,Panelwizard elke vraag weer 10 cent voor je spaarpotje

123 webgids, uw gids naar de beste links onlineWeb.NL  zoekt en u zult vinden
leg een spaarpotje aan met deze 1 cent mails
BESTE GPT SITES Multigids Financieel Promoot GRATIS jouw website

Gratis links plaatsen Met clixsense is het makkelijk geld verdienen

Student zonder cent
backlinkking.nl
Gratis een link vermelden van je website!
Justlin Company
Linkexplorer.nl - De portal wat u zoekt hebben wij al gevonden.
Prijsbewust.com
Aanmelden site
Startpagina Linken
EduBoox.nl
Conversie optimalisatie
Waarzo ?
Multigids Financieel
Cybercell.nl
Bedrijvengids BesteBedrijven.nl