De meeste mensen gaan ervan uit dat Roulette een van de gemakkelijkste spelen is omdat er geen speciale vaardigheden voor nodig zijn. Dat is echter verre van de waarheid en deze verkeerde veronderstelling is de reden dat de meeste spelers uiteindelijk het huis een voordeel op hen geven. Met enkele eenvoudige spelstrategieën en een scherp oog voor detail, kunt u uw kansen op het winnen van een roulette spel gemakkelijk verhogen.

Plaats Meerdere Hoek Inzetten

Om je kansen op winst aan de roulettetafel te vergroten, begin je het spel met het plaatsen van meerdere corner bets. Kies echter de hoek die het dichtst bij het winnende nummer ligt. Meestal zijn de uitbetalingen voor de corner bets ergens rond de 1:8 en gezien de hogere winkansen is het veiliger dan de meeste andere soorten bets.

Wed Op Een Laag Minimum en Hoog Maximum

Een eenvoudige en makkelijke manier om uw kansen op winst te verhogen is door kleinere bedragen in te zetten op rood of zwart. Je kunt ook proberen in te zetten op oneven en even, omdat deze de hoogste kans op winst hebben. Dit zou ook een vertrouwensbooster moeten zijn voor degenen die pas met roulette zijn begonnen.

Blijf Weg Van Enkel Nummer Inzetten

Dus je bent helemaal enthousiast over de 1:35 uitbetaling op de single number inside bets? Nou, de kansen om dat te winnen zijn vrij grimmig. Dus, maak er een punt van om dit af en toe te spelen en blijf bij degenen die hogere kansen hebben dat de speler wint.

De Klassieke Martingale Strategie

De Martingale strategie is altijd al een favoriet geweest onder Roulette enthousiastelingen. Deze berust op het dekken van de verliezen door het inzetbedrag na elk verlies te verhogen. Het doel hiervan is om alle eerdere verliezen terug te winnen met een enkele winst. Echter, deze spelstrategie vereist dat je klein begint, en je aan zwart of rood houdt gedurende het spel.

Omgekeerde Martingale

Zoals de naam het zegt, Reverse Martingale is precies het tegenovergestelde van de Martingale strategie en de hoeveelheid geld die je inzet verhoogt na elke winst. Ook hier moet de speler zich houden aan één bepaalde kleur, of één van de twee getallen – even of oneven.

Fibonacci Regel

Deze strategie is erop gericht alle vorige verliezen goed te maken en een kleine marge voor te blijven. In principe vereist de Fibonacci Regel dat elke derde weddenschap de som is van de vorige twee verloren weddenschappen.

Begin Groot

U hoeft niet altijd te kijken naar het enige nummer bumper win om geld te verdienen van dit casino spel. In plaats daarvan kun je ook inzetten plaatsen met een laag risico en hoge winkansen, zoals de zwarte of rode en oneven of even inzetten. Hoewel de uitbetalingen over het algemeen laag zijn, kunt u altijd proberen uw investering te verdubbelen en het opnieuw te investeren in de hoge risico eencijferige inside weddenschappen.

De Bond Strategie

Als je net begonnen bent met het spelen van roulette, overweeg dan de Bond strategie waarbij je 3 bets tegelijkertijd plaatst. Bijvoorbeeld, je plaatst € 10 op nul, € 140 op de vakjes 19 tot 36 en € 50 op de vakjes 13 tot 18. Zo worden de kansen om te verliezen geminimaliseerd tot de mogelijkheid dat de bal alleen op nummers tussen 1 en 12 valt.

Word Beter in Wiskunde en Natuurkunde

Volgens een studie beweren onderzoekers dat de uitkomst van elke roulettetafel kan worden voorspeld. De studie beweert dat door de tijd te noteren die het balletje op het roulettewiel nodig heeft om een vaste plaats te passeren, de snelheid ervan kan worden bepaald. Verder beweert deze studie dat hij ten minste 59% van de tijd accuraat is, wat resulteert in een rendement van ten minste 18%.

Weet Wanneer Je Moet Stoppen

Welke gokstrategie u ook volgt, er is één ding dat niet verandert. Dat is de mogelijkheid om te verliezen en hoewel we u niet willen ontmoedigen, dringen we er bij onze lezers wel op aan om alert te blijven. Dus als je 6 spins op een roulette wiel hebt verloren, dan is de kans groot dat je niet in staat zult zijn om je verliezen terug te winnen. Met dat in gedachten, wees bereid om na een bepaald aantal spins opnieuw te beginnen.